Menu

Sponsorattyper

For at kunne tilbyde et sponsorat der passer til alle, har vi udviklet et sponsorkoncept der tilgodeser alle, store som små sponsorater til klubben.

Først kan du læse en kort introduktion om klubben og vores sponsorater, og sidst på siden, kan du læse generelle ting omkring vores sponsorater.

Vi håber at kunne byde også dig velkommen som sponsorer hos Horne fS Fodbold.

Introduktion
Horne forende Sportsklubber – Fodboldafdelingen, har herved fornøjelsen af at præsentere vores sponsorkoncept, hvor alle har mulighed for at give et bidrag – uanset størrelse.

Gennem de sidste 10 år har udviklingen virkelig taget fat i vor fodboldklub. Det er sket via et målrettet arbejde i hele fodboldafdelingen. Der er skabt gode resultater på såvel ungdoms- som seniorfronten.

Det er dog ikke kun på det sportslige, at klubben gør sig bemærket. Klubben har også udviklet et godt og solidt eventkoncept, samt fået opstartet både en idrætsfritidsklub ”L*Egsmarken” og en Ungdomsklub ”The Alamo”.

Men resultater kommer ikke af sig selv!

Det at skabe resultater – både i virksomheden og indenfor sporten – handler om de samme ting: Fælles mål og strategier. Og dermed sætte fokus på de elementer, der skal til for at opnå målene.

I HfS - Fodbold har vi altid haft et meget højt ambitionsniveau, når det drejer sig om at udvikle konceptet for en idrætsforening. HfS - Fodbold vil være en aktiv medspiller i lokalsamfundet og vil være kendt på Fyn, ja hele Danmark for dens arbejde med idræt og events.

Som en forlængelse af vores alsidige engagement, blev klubben i 2005 udnævnt til Årets Børnefodboldklub af FBU, og i 2007 tildelt titlen Årets Initiativpris, som uddeles af TV2Fyn, DIF og Fyns Stiftstidende.

I HfS - Fodbold er det vort mål, at den sportslige udvikling både på ungdoms- og seniorfronten, skal have en endnu mere central rolle. Derfor har vi som en af de første serieklubber i Danmark ansat en Idræts- & Udviklingskonsulent. På Eventsiden fortsætter aktivitetsniveauet også med at stige. Især indenfor stævneaktivitet herunder for ungdom og senior samt de populære fodboldfestivaler.

Det er samtidig målet, at det igangværende sponsorarbejde udbygges endnu mere, og at det med et professionelt tilsnit, imødekommer så mange sponsorer som muligt – dette til gavn for såvel sponsorer som for HfS - Fodbold.

Det er os derfor en fornøjelse, på de efterfølgende sider, at kunne præsentere en bred vifte af klubbens sponsorelementer.

Vi glæder os til at se vore sponsorer på ”Egsfield Ground” og håber på gode resultater sammen.

Generelt om sponsorater

  • Kampprogrammer udgives ca. 13 gange årligt, i forbindelse med 1. holdets hjemmekampe.
  • Klubbens hjemmeside er www.horne-fs.dk
  • Annoncer i Ugeavisen Faaborg udgives ca. 13 gange årligt, i forbindelse med 1. holdets hjemmekampe.
  • Årlige invitationer til sponsor-kom-sammen, hvor klubben er vært med et mindre traktement, vil typisk være i forbindelse med 1. holdets hjemmekampe.
  • For alle sponsorer er der naturligvis fri entré, til alle klubbens hjemmekampe, i forbindelse med den almindelige turnering hos DBU Fyn.
  • Sponsortavle på ”Egsfield Ground” er placeret på gavlen af klubhuset, mod kombibanen.
  • Radiospots i Radio S-FM sendes ca. 13 gange årligt, I forbindelse med 1. holdets hjemmekampe.
  • Sponsorater er i følge Ligningsloven §8A, stk. 1. fradragsberettiget fra kr. 500-13.600.

Kontakt Sport & Event og hør mere om, hvordan du bliver sponsor i Horne fS Fodbold.