Menu

Øvrige sponsorater

Øvrige sponsorater
Udover vores almindelige sponsor koncepter, tilbydes også andre alternativer til, at støtte udviklingen i HfS – Fodboldafdelingen og dermed Horne Land.
Mange af de nedenstående sponsorater er under udvikling, men kontakt os hvis du vil høre mere om sponsoratet.

 

Sports Park Fyn

I takt med at klubbens videreudvikling, herunder Sports Park Fyn, med blandt andet etablering af mini-golfbane, områder for forskellige  sports aktiviteter, telt og siddetribune, tilbydes et sponsorat hvor sponsoren er med i markedsføringen, som samarbejdspartner/sponsor i dette projekt.

Rekvirer separat sponsor koncept for Sports Park Fyn.

 

Opvisningskampe / Fodboldfestival
Den årlige store begivenhed, hvor der arrangeres en showkamp mellem to kendte klubber, tilbydes der specielle sponsorater. På grund af den store medieinteresse, vil denne kamp normalt blive dækket af tv.

Rekvirer separat sponsor koncept for denne begivenhed.

 

Sportsuge (senior- & ungdomsturnering)
Hver sommer arrangeres en træningsturnering, dels for vores seniorer og dels for vores ungdom. Det er visionen at denne turnering skal være den største og mest besøgte på hele syd- og midtfyn.
 
Rekvirer separat sponsor koncept for denne begivenhed.

 

XX Cup indendørs
Der arrangeres ligeledes en indendørs fodboldturnering, der på sigt ligesom Sportsugen, skal være blandt de største og mest eftertragtede. Stævnet afholdes i Horne Hallen.

Rekvirer separat sponsor koncept for denne begivenhed.

 

L*Egsmarken
Som en del af vores overordnede mål, om at være et kraftcenter for fritid, kultur og sport på Horne Land, er fritidsklubben L*Egsmarken, for børn i 4-6. klasse, en af de første tiltag i denne retning.
Det koster naturligvis penge at drive et tiltag som denne, og alle økonomiske håndsretninger kommer medlemmerne til gode.

 

The Alamo
Et andet tiltag er vores ungdomsklub, for børn i 7-9 klasse, der mere har karakter af et tilbud og værested for området. Visionen med ungdomsklubben er sammen med fritidsklubben, at kunne tilbyde en bred vifte af tilbud til de unge i lokalsamfundet, foruden fodbold.

 

Fodboldskole

Et nyt spændende koncept i HfS regi er vores Fodboldskole. Skolen er for de mest ambitiøse pige og drenge spillere fra hele landet. Som et ekstra løft for hele forløbet, vil skolen få besøg fra en kendt spiller eller træner, en af de sidste træningsdage.

Rekvirer mere om fodboldskolen på separat ark.

 

Tribune

I takt med at klubben udvides og visioner bliver til handling, skal der også være siddepladser, tæt på kampbanen for tilskuerne. Med en fast tribune, er der skabt grundlag for endnu mere liv og intensitet på Egsfield Ground.

Rekvirer mere om dette visuelle sponsorat på separat ark.Kontakt Sport & Event og hør mere om, hvordan du bliver Hovedsponsor i Horne fS Fodbold.

Hans Martin Møller
Tlf.: 2326 2075
Email: hmm@horne-fs.dk