Menu

Bliv medlem

image

En klub i særklasse

Klubben har regnvejrsbase i klubhuset, men udenfor har vi mange tusinde kvadratmeter græsplæne, en fantastisk idrætslegeplads og verdens bedste kombibane, som bare står og venter på at blive brugt.

Som udgangspunkt er det faktisk kun fantasien, der sætter grænserne. Vi har mulighed for at dyrke en masse forskellige sportsgrene.

Der kan nævnes håndbold, basketball, hockey, volley og naturligvis fodbold. I samme åndedrag kunne vi også nævne petanque, kroket, dans, atletik, skydning, bordtennis, bob, bordfodbold, skateboard og trampolin.

En klub for alle

Idræt og bevægelse er naturligvis omdrejningspunktet for den nye fritidsklub. Vi håber at kunne motivere børnene til leg og bevægelse og gøre dem interesserede i idrætsaktiviteter, de normalt ikke deltager i.

Men det er vigtigt at understrege, at klubben skal være for alle.

Sideløbende med idrætten vil der foregå en række mere traditionelle klubaktiviteter såsom spil, tv og playstation med projektor, computer, tegne/male-aktiviteter, håndarbejde etc.

Medlemmerne er ligeledes velkommen til at benytte kontoret, til f.eks. at lave lektier, tegne eller lave andre lignende aktiviteter i ”stille området”.

Det understreges, at L*Egsmarken ikke er en pasningsordning. Børnene kommer og går frivilligt, samt at der ikke vil være samme serviceniveau som i en fritidsordning.

Åbningstiden er mandag til torsdag, fra klokken 14:00 til 17:00

Bliv medlem, kom ned i fritidsklubben og få en indmeldelsesblanket eller hent en her.

Kontingent i L*egsmarken er Kr. 1.200 og dækker et helt skoleår.

Luk