Menu

Sponsortyper

For at kunne tilbyde et sponsorat der passer til alle, har vi udviklet et sponsorkoncept der tilgodeser alle, store som små sponsorater til klubben.

Først kan du læse en kort introduktion om klubben og vores sponsorater, og sidst på siden, kan du læse generelle ting omkring vores sponsorater.

Vi håber at kunne byde også dig velkommen som sponsorer hos Horne FS Fodbold.

Introduktion
Horne Forende Sportsklubber, har herved fornøjelsen af at præsentere vores sponsorkoncept, hvor alle har mulighed for at give et bidrag – uanset størrelse.

Gennem de sidste 24 år har udviklingen virkelig taget fat i vor fodboldklub. Det er sket via et målrettet arbejde i hele fodboldafdelingen. Der er skabt gode resultater på såvel børne-, ungdoms- og seniorfronten.

Det er dog ikke kun på det sportslige, at klubben gør sig bemærket. Klubben har også udviklet et godt og solidt eventkoncept, samt en idrætsfritidsklub ”L*Egsmarken”. Endvidere er der skabt nogle særdeles attraktive rammer omkring Horne Idrætscenter / Egsfield Ground herunder en idrætslegeplads. Disse omgivelser bliver hele tiden udviklet.

Men resultater kommer ikke af sig selv!

Det at skabe resultater – både i virksomheden og indenfor sporten – handler om de samme ting: Fælles mål og strategier. Og dermed sætte fokus på de elementer, der skal til for at opnå målene.

I Horne FS har vi altid haft et meget højt ambitionsniveau, når det drejer sig om at udvikle konceptet for en idrætsforening. HFS vil være en aktiv medspiller i lokalsamfundet og vil være kendt på Fyn, ja hele Danmark for dens arbejde med idræt og events.

Som en forlængelse af vores alsidige engagement, blev klubben i 2005 udnævnt til Årets Børnefodboldklub af FBU (nu DBU Fyn), og i 2007 tildelt titlen Årets Initiativpris, som uddeles af TV2Fyn, DIF og Fyns Stiftstidende.

I Horne FS er det vort mål, at den sportslige udvikling både på børne-,  ungdoms- og seniorfronten, skal have en central rolle. Det samme gælder motionsfodbolden i alle aldre. På Eventsiden fortsætter aktivitetsniveauet også med at stige. Især indenfor stævneaktivitet herunder Øens Hold Cup samt de populære fodboldfestivaler.

Det er samtidig målet, at det igangværende sponsorarbejde udbygges endnu mere, og at det med et professionelt tilsnit, imødekommer så mange sponsorer som muligt – dette til gavn for såvel sponsorer som for HFS.

Det er os derfor en fornøjelse, på de efterfølgende sider, at kunne præsentere en bred vifte af klubbens sponsorelementer.

Vi glæder os til at se vore sponsorer på ”Egsfield Ground” og håber på gode resultater sammen.

Kontakt Sport & Event og hør mere om, hvordan du bliver sponsor i Horne FS.

 

Luk