Menu

Nye faciliteter på Egsfield Ground

image

Horne FS har i 2022/23 været i gang med en større udbygning af faciliteterne og udbud af aktiviteter på Egsfield Ground.

I 2022 blev Horne land introduceret for sportsgrenen, padel, da vores helt nye padelbane stod klar til brug i begyndelsen af sommeren. I den forbindelse har alle gæster på stadion haft mulighed for at spille padel og leje udstyr kvit og frit henover sommeren og efteråret. Vi har oplevet stor interesse fra både nuværende medlemmer, lokale aktører og andre gæster, der har kastet sig over den fremstormende og populære sportsgren. Vi håber, at endnu flere ønsker at engagere sig i padel i 2023 hos HFS, hvor vi påbegynder kontingent og Pay and Play udbud.

I efteråret har vi ligeledes etableret to nye baner til udendørsområdet i form af en lille kombibane og en endnu mindre pannabane. Kombibanen er en mindre version af den allerede eksisterende bane. Udover størrelsen er forskellen på de to baner, at der er mulighed for at skyde til måls på bagvæggens huller, så man kan øve sin præcision eller finde på andre kreative lege og spil med disse.

Pannabanen er en lille ottekantet bane, hvor det er muligt at spille mere tekniske fodboldkampe med mindre hold. Banens form giver flere muligheder for at afprøve nye finter, skud eller afleveringer ved brug af de mange kanter og vinkler.

Desuden er klubben i gang med at få etableret et overdækket opholdsareal, hvor der vil være et bordtennisbord som frit kan benyttes. Endelig bliver der også opsat et 5 x 2,5 meter stor klatrevæg.

Hos HFS sigter vi efter at skabe de bedste forhold for vores medlemmer og gæster. Vi håber, at disse nye faciliteter kan bidrage til øget aktivitet på Egsfield Ground og give flere muligheder for, at vores medlemmer og gæster kan engagere sig på forskellig vis på stadion.

Luk